single's heart

Men

Tips Elak Bercinta Dengan Suami Orang

Tips Elak Bercinta Dengan Suami Orang

Apabila berbicara soal bercinta dengan suami orang ini, pasti akan ada kesan yang negatif dan pandangan yang sangat bertentangan dengan nilai yang disangka.  Apabila didengarkan tentang bercinta dengan suami orang, pasti ramai orang yang membuat persepsi “perampas!”.  Lebih lagi dari wanita.  Hal ini kerana, wanita […]

Mudahnya Penyeri Hubungan Cinta!

Mudahnya Penyeri Hubungan Cinta!

  Dalam setiap hubungan yang terbina, pasti setiap pasangan mahukan hubungan tersebut terus berhubung sehingga ke alam perkahwinan dimasa akan datang.  Baik lelaki mahupun wanita amatlah perlu menitikberatkan tentang hal sampingan yang akan membuatkan hubungan anda menjadi seri dan seterusnya kekal berpanjangan.   Ya lah, siapa […]

6 Tanda Jelas Lelaki itu Sedang Mengorat Anda

6 Tanda Jelas Lelaki itu Sedang Mengorat Anda

Godaan memberikan rasa hangat, rasa berbunga-bunga dihati dan juga boleh rasa kejutan elektrik melalui urat anda. Apabila seorang lelaki yang anda benar-benar tertarik dengannya telah mengorat anda, anda akan rasa teramatlah bertuah kerana susah nak jumpa seseorang yang anda minat juga meminati anda. Kecuali, macam mana […]

Bahagian Lelaki Yang Memikat Hati Wanita…..

Bahagian Lelaki Yang Memikat Hati Wanita…..

Setiap wanita yang solo dan mahukan pasangan akan datang, pasti mempunyai ciri-ciri yang diinginkan.  Kebiasaannya yang mempunyai ciri-ciri sendiri ini adalah wanita yang ber ‘ title’ puan, boss, mem dan juga mempunyai standard diri yang tinggi.  Tetapi wanita yang biasa selain dari itu juga mempunyai […]

Cara Berbaik Semula dengan Teman Lelaki

Cara Berbaik Semula dengan Teman Lelaki

Anda baru sahaja bergaduh dengan teman lelaki anda dan ianya salah anda sendiri. Siapa ja tak buat silap kan? Jika masih sayang, cuba berbaik semula dengan sidia. Kita bercinta masing-masing perlu bertolak ansur dan buang ego sama-sama. Tak syok la asyik gaduh-gaduh kan.   pairedlife.com […]

Menangani Teman Lelaki Anda yang Cemburu

Menangani Teman Lelaki Anda yang Cemburu

Mempunyai teman lelaki yang kuat cemburu kadang-kadang sangat sukar dan mungkin mengambil banyak masa untuk memujuknya sahaja. Perasaan cemburu itu sememangnya perlu untuk setiap orang tapi janganlah sampai terlalu cemburu sehingga membuatkan pasangan anda rasa dikongkong. Sampai satu tahap anda terpaksa berbohong untuk melakukan kerja […]

Bagaimana Mengatasi Rasa Malu dengan Lelaki

Bagaimana Mengatasi Rasa Malu dengan Lelaki

Pernahkah anda bertemu dengan seseorang yang anda sukai tapi rasa malu anda hanya membuat perkara menjadi agak janggal? Jangan bimbang anda tidak bersendirian. Ramai sahaja wanita diluar sana mempunyai masalah ini. Dan ada juga yang terlalu malu sehinggakan ia mempengaruhi kehidupan sosial seseorang. Ianya bagus […]

5 Aplikasi Dating Popular Di Malaysia 2019

5 Aplikasi Dating Popular Di Malaysia 2019

Sudah masuk tahun baru 2019 ini tetapi anda masih lagi belum bertemu dengan seseorang pilihan hati anda? Huh penat betul mencari kekasih hati di zaman sekarang ini kan.  Lebih lagi yang betul-betul ‘truly love’.  Anda pula sudah penat mahu mencari lagi tetapi tetap berharap dapat […]

5 Tanda Wanita Mempunyai Huge Crush Pada Anda!

5 Tanda Wanita Mempunyai Huge Crush Pada Anda!

Kadang-kadang kita bingung sama ada seseorang itu ada crush dekat kita atau tidak, betul tak? Perbualan dia dengan anda, gerak isyaratnya, penampilannya, air muka di wajahnya membuat anda berfikir sama ada dia suka anda dalam diam atau pun tidak. Apabila seseorang menyukai anda, mujur ada banyak […]

5 Tips Dating Online Setiap Wanita Moden Perlu Tahu

5 Tips Dating Online Setiap Wanita Moden Perlu Tahu

Online dating kini adalah satu cara berkenalan yang sudah menjadi kebiasaan untuk bertemu pasangan. Ramai orang yang single telah mencuba banyak servis dari laman web hingga ke aplikasi. Jadi, jika anda bujang dan masih single, anda boleh mencari pasangan di internet. Tetapi untuk mengelak daripada […]